Puhu kuolemaa -valmentajakurssi

Puhu kuolemaa -valmentajakurssi on suunnattu jo valmistuneille kuolindoulille

Tämän verkkokurssin tarkoituksena on antaa valmistuneille kuolindoulille työkalupakkiin testattu ja valmis valmennuskonsepti, jota doulat voivat myydä ja toteuttaa itse osana doulatyötään. 

Tämä valmentajakurssi perustuu Jessika Lutherin Lohtu Akatemian kanssa hoivakodeille toteuttamaan tunnin kestävään valmennustilaisuuteen. Kurssia on kehitetty edelleen kuolindoulien Ellimari Kortmanin ja Jutta Saanilan avustuksella.

Tavoitteena on, että kuolindoula saa tästä ’avaimet käteen’ -valmennustuotteen, jota hän voi myydä omana palvelunaan tai toteuttaa Lohtu Akatemia Oy:n tai Memor Design Oy:n myymänä toimeksiantona. 

Kenelle kurssi sopii? 

Kurssi on suunnattu kaikille kuolindoulille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja vahvistaa rooliaan tukijana ja ohjaajana elämän loppuvaiheissa. Tämän kurssin avulla doula saa valmiin rakenteen Puhu kuolemaa -valmennuksen järjestämiseen ja jonka avulla hän voi  kehittää ansaintaansa kuolindoulana ja tehdä omaa osaamistaan tunnetuksi. 

Valmentajakurssin toteutustapa ja hinta

Puhu kuolemaa- valmentajakurssi toteutetaan verkkokurssina, joka sisältää opetusvideoita ja muuta materiaalia. Valmentajakurssin hinta on 240 € sis alv 24 %.

Valmennuskurssimaksu suoritetaan heti ilmoittautumisen jälkeen, jolloin saat omat henkilökohtaiset tunnukset verkkokurssille. 

Puhu kuolemaa -valmentajan verkkokurssi sisältää selkeän rakenteen ja ohjelman tunnin valmennukselle. Doula voi muokata valmennusta halutessaan.

Puhu kuolemaa -valmennustilaisuuden kesto on yksi tunti (1 tunti). Tilaisuuden kesto on suunniteltu niin, että osallistuminen työpäivän aikana on mahdollista: 1 tunti (45 min luento sisältäen aktivointiharjoitukset + 15 min keskustelu).

Miksi järjestää Puhu kuolemaa-valmennus asiakkaalle?

Kuolemasta on vaikea puhua:

1. Eri ammattiryhmillä tai verkostoilla, jotka joutuvat kuolemaan liittyvien asioiden kanssa tekemisiin, ei aina ole riittäviä valmiuksia ja rohkeutta kuolemaan liittyvien asioitten käsittelemiseen. Tällaisia ryhmiä eli potentiaalisia Puhu kuolemaa -valmennuksen asiakkaita voivat olla esimerkiksi hoivakodit, sairaalat , työpaikat, omaishoitajat jne.

2. Kuolindoulien tunnettuutta ja osaamista täytyy tehdä näkyväksi, jotta kuolindoulien palveluita osataan käyttää. Siksi tämä valmennus voi olla ovenavaaja kuolindoulalle potentiaalisiin asiakkaisiin ja tapa tehdä omaa työtään ja itseään tunnetuksi.

Hoivakodeille järjestettyjen valmennusten perusteella on tunnistettu, että Puhu kuolemaa -valmennuksille olisi enemmänkin kysyntää.

Liity mukaan ja vahvista ammattitaitoasi! 

Puhu kuolemaa -valmentajakurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventyä elämän tärkeimpiin keskusteluihin ja kehittyä entistäkin paremmaksi tukijaksi kuoleman äärellä. Ilmoittaudu nyt ja ota seuraava askel ammatillisessa kehityksessäsi. 

Scroll to Top